links

Arthur Mulder's website

Arthur Mulder is een kunstenaar uit Rotterdam. Ik heb vaak samen met Arthur opgetreden. Arthur heeft de collages gemaakt voor de cd "o kus mij, o omarm mij". Op Arthur's website vind je ook collages die in het cd-boekje staan. Arthur is een goede vriend van mij.

Het Betty Asfalt Complex

Het Betty Asfalt Complex is het theater van Paul Haenen en Dammie van Geest. Het ligt in Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal, dat is vlakbij de Dam. In het Betty Asfalt complex heb ik een aantal keren opgetreden: een paar keer in de show van Margreet Dolman (Paul Haenen) en samen met mijn vader Hans en Margreet Dolman in een avond- en middagvullende show. Ook de cd-presentatie was in het Betty Asfalt Complex.

Jan Giliam van Arkel's website

Jan Giliam maakt de website voor mijn vader Hans Dorrestijn. Hij heeft ook meegeholpen met het ontwerp van de cd.

Kris Kristinsson's website

Kris Kristinsson is een goede vriend. Deze filmmaker heeft een aantal clipjes voor mij gemaakt. Kris heeft succes gehad met zijn nieuwste film "Hearts Know": deze film heeft gedraaid op het internationaal filmfestival in Rotterdam.

Kirsten Dorrestijn's website

Kirsten Dorrestijn is mijn zusje. Kirsten is stadsnatuurjournalist. Dat betekent dat Kirsten artikelen schrijft over de natuur in de stad. Een interview met een specialist over het onderwaterleven in de Amsterdamse grachten bijvoorbeeld. Kirsten heeft de voorpagina van Trouw al gehaald en komt ook soms in Parool.

Alkor Zelle's website

Alkor Zelle is mijn zusjes vriend. Alkor is goed in het beheren van VVE's. Ik heb Alkor geholpen met het maken van zijn website.

Website van Méland Langeveld

Méland Langeveld is een dichter uit Amsterdam. Ik heb ook één van Méland's gedichten op muziek gezet: Zoete Uitdaging.


Jesse DorrestijnLied: De stelling van Pythagoras

Liedje bij deze pagina. Het heet De Stelling van Pythagoras, door mij op muziek gezet en gezongen. Het staat op mijn cd.

Laatste update: 12 april 2015.